Skip to content

Utställningen Antarktika – Vetenskap i extrema förhållanden förlängd till 31.5.2022

Temperaturen i Naturhistoriska museet har sjunkit till minussidan. ANTARKTIKA-utställningen, som öppnade tisdagen den 15 september 2020, tar med betraktaren till ett fantastiskt landskap av vita isflak, ett hörn av världen där vetenskap bedrivs i extrema förhållanden. Utställningen på Helsingfors universitets Naturhistoriska museum (Luomus) presenterar det dagliga livet på den finska forskningsstationen Aboa och forskningen i Antarktis. Utställningstiden har förlängts till 31.5.2022.

Kontrollera museets öppettider och eventuella specialarrangemang för besök på Luomus startsida eftersom koronasituationen kan påverka öppettider och besökarantal. Inträde till Antarktika-utställningen ingår i det museets inträdesbiljett. Mera info om utställning finns på finska på museets webbplats.

Back To Top