Skip to content

Opettajat, ilmoittakaa lukionne mukaan geotieteiden kilpailuun!

Geotieteiden kansallinen kilpailu ja kansainväliset olympialaiset ovat taas tulossa.
Kansallinen kilpailu kaikille lukiolaisille järjestetään ti 20.4.2021.
Ilmoittautuminen kilpailuun on nyt auki!
Kilpailussa parhaiten menestyneet palkitaan.

Geotieteiden 14. olympialaiset (IESO-2021) järjestetään elo-syyskuussa sähköisesti. Kilpailu toimii esikarsintana Suomen geotieteiden olympiajoukkueen valinnalle. Kilpailun tulosten perusteella 12-16 parhaiten menestynyttä lukiolaista kutsutaan valmennusleirille, joka järjestetään Lammin biologisella asemalla kesällä 2021. Leirillä valitaan nelihenkinen edustusjoukkue. Joukkueeseen valituille tarjotaan myös opiskelupaikkaa sekä Helsingin yliopiston geotieteiden kandiohjelmaan että Åbo Akademin geologian aineeseen. Valmennusleirille ja itse olympialaisiin voivat osallistua ne opiskelijat, jotka ovat 18-vuotiaita tai alle 1.7.2021 ja yhä lukiolaisia syksyllä 2021. Kansallinen kilpailu on avoin kaikille lukiolaisille iästä ja vuosikurssista riippumatta.

Opettaja voi ilmoittaa lukionsa mukaan kilpailuun, vaikka opiskelijat eivät sitoutuisi osallistumaan. Sähköisesti suoritettavaa koetta ei tarvitse tehdä koulupäivän aikana, sillä koe on auki koko päivän ajan. Opettajia pyydetään ilmoittautumaan 18.4.2020 mennessä.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ja valintakokeesta löytyy osoitteesta:
https://blogs.helsinki.fi/geo-olympialaiset/
Suora linkki ilmoittautumiseen:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/109746/lomake.html

Kilpailumainoksen voi ladata tästä.

Toivottavasti mahdollisimman moni lukiolainen innostuisi osallistumaan kilpailuun ja oppimaan samalla uutta geotieteistä!

Ystävällisin terveisin,
Minja Seitsamo-Ryynänen (HY),
Suomen Geologisen Seuran IESO-koordinaattori

Back To Top