Skip to content

Virtuaaliretkelle Luonnontieteelliseen museoon

Voit nyt tutustua Luonnontieteelliseen museon Muutosta ilmassa -näyttelyyn etänä, kotiluokasta tai omalta sohvalta käsin!

Millainen maapallo oli ammoisina aikoina? Miten ja miksi maailmamme muuttuu nyt? Millaiseen tulevaisuuteen matkaamme?

Ilmasto ja meitä ympäröivät olosuhteet ovat muuttuneet vuosituhansien aikana. Ihmisellä on ollut ja on enenevässä määrin vaikutus ilmastoon ja ympäristöönsä. Muutosta ilmassa – näyttely raottaa maapallon menneisyyttä ja kuljettaa katsojan läpi sen eri aikakausien sekä luo kuvan ihmisen roolista ympäristön muokkaajana.

Ota rento asento ja klikkaa Luomus.fi sivulle. Kulje kertojan johdattamana näyttelysalien läpi. Kierros on kuvattu 360 ° -menetelmällä, joten matkan varrella voit pysähdellä ja tutustua näyttelyn yksityiskohtiin kaikkialla ympärilläsi. Lisäksi salien seinillä on erialisia infopisteitä, joita napauttamalla saat lisätietoa näyttelyn teemoista.

360 ° -virtuaalikierroksesta on kolme kieliversiota: suomi, svenska ja English.

Tervetuloa peremmälle Muutosta ilmassa 360 ° -virtuaalikierrokselle!
Virtuaalikierrokselle on vapaa pääsy.

Lue virtuaalikerroksen käyttöohjeet tästä.

Lisätietoja: LUOMUS

Back To Top