Skip to content

Seikkailutaideleirit Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa elokuussa

Luomus

Tervetuloa seikkailua, taidetta, leikkiä ja luonnontiedettä yhdistävälle kesäleirille!

Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa järjestetään tänä vuonna kaksi leiriä 7-11-vuotiaille. Seikkailutaideleirit toteutetaan ke-pe 2.-4.8. klo 10-15 ja ma-ke 7.-9.8. klo 10-15. Leirit ovat samansisältöisiä.

Seikkailutaideleirillä tutkimusretkeillään Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa ja sen lähiympäristössä. Retkien ja puutarhan inspiroimana teemme ulkona taideteoksia monenlaisin tekniikoin: piirrämme aarrekarttoja, rakennamme majoja ja maalaamme jättimaalauksia. Leirillä puhumme luonnon monimuotoisuudesta ja tutustumme geologiaan sekä kasvien etäsuojeluun. Lisäksi leirillä opetellaan retkikeittimen ja kompassin käyttöä ja muita kaupunkiluonnossa tarvittavia seikkailun taitoja, leikkimistä unohtamatta! 

Leiripäivät vietetään kokonaan ulkona, joten säänmukainen pukeutuminen on tärkeää. Leiripäivien aikana pidetään evästauko, ota siis omat eväät mukaan. Leirin hinta on 120 €.

Leiri toteutetaan Seikkailutaidekoulun ja Luomuksen yhteistyönä. Leirin opettajina ovat seikkailutaiteen ja kuvataiteen opettajat Verna Kuntsi ja Satu Sipilä. Lisätietoa opettajista ja Seikkailutaidekoulusta löydät osoitteesta www.seikkailutaidekoulu.com.

Ilmoittautuminen leireille aukeaa 16.3. klo 8.00.
Ilmoittautumislinkit ja lisätiedot

Kumpulan kasvitieteellinen puutarha
Jyrängöntie 2, Helsinki
Avoinna kesäkausina
Lisätiedot puutarhasta

Lähde: Luomus

Back To Top