Skip to content

Geologi-lehti 4/2021 on ilmestynyt

Suomen Geologisen Seuran jäsenlehti Geologi on ilmestynyt vuodesta 1949. Lehti leviää ennen kaikkea SGS:n jäsenkunnan keskuuteen, mutta myös kirjastoihin ja harrastajille. Uusin Geologi 4/2021 on nyt vapaasti luettavissa verkossa.

Vuoden neljännessä Geologissa turpeen kaivun vaikutuksia, bastnäsiittiesiintymä ja Rokua Geoparkin aikamatka

Uusimmasta Geologi-lehdestä löytyvät artikkelit turpeen kaivun vaikutuksista ja niiden arviointiin liittyvistä haasteista Joensuun Tuupovaaran Haarajärvellä ja uudesta kiintoisasta bastnäsiittiesiintymästä Oulun Ylikiimingin Isokankaalla. Lopuksi lähdetään sykähdyttävälle aikamatkalle Rokualle ja tutustutaan samalla Rokua Geoparkin kohteisiin ja näyttelyihin, joihin kuuluu muun muassa muinaisia virtuaalimaisemia.

Koko sisältö lehden verkkoversiossa.

Back To Top