Skip to content

Uudet yleisöopastukset alkavat Luonnontieteellisessä museossa ja Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneissa

Luonnontieteellisessä museossa ja Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneissa pyörähtää käyntiin lauantaiopastusten sarja. Joka toinen viikonloppu opastuksia järjestetään museolla ja joka toinen kasvihuoneilla. Näille yleisöopastuksille kuka tahansa voi varata paikan.

Luonnontieteellisen museon yleisöopastukset alkavat ala-aulasta afrikannorsun jalkojen juuresta. Oppaan johdolla lähdemme aikamatkalle, jolla kuljemme dinosaurusten aikakaudelta nykypäivään. Tutustumme museorakennuksen historiaan sekä kuljemme trooppisen yön halki. Varo, viidakon äänet saattavat yllättää!

Luonnontieteellisen museon yleisöopastukset järjestetään lauantaisin 11.9., 25.9., 9.10.,
6.11. ja 20.11.2021 klo 11.00, 13.00 ja 15.00
. Varaa itsellesi paikka opastukselle.

Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneilla astutaan ikuisen kesän keskelle. Kuljemme oppaan luotsaamana kostean sademetsän läpi aavikolle, paahtavan auringon alle, ja saavumme kasvihuoneiden keitaalle – lummehuoneeseen. Matkalla kuullaan kiinnostavia tarinoita kasvihuoneiden historiasta ja sen kiehtovista kasveista. Opastus alkaa palmusalista. Tervetuloa!

Yleisöopastukset Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan kasvihuoneissa järjestetään lauantaisin 4.9., 18.9., 2.10., 16.10., 30.10., 13.11. ja 27.11. klo 11.00, 13.00 ja 15.00. Varaa itsellesi paikka opastukselle.

Yleisöopastukset kestävät 45 minuuttia. Opastusten pääsymaksu on 3 €/hlö sisäänpääsymaksun tai museokortin lisäksi. Alle 7-vuotiaaille on vapaa pääsy. Opastuksia muokataan koronatilanteen mukaan, jotta asiakkaiden ja oppaiden turvallisuus saadaan taattua. Edellytämme kasvomaskin käyttöä opastuksilla. Yhdelle kierrokselle otetaan maks. 10 ilmoittautujaa (alle 7-vuotiaita ei tarvitse ilmoittaa etukäteen kierrokselle). Yleisöopastuksille on varattavissa paikkoja aina kuukaudeksi eteenpän.

Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen rautatienkatu 13, Helsinki
Avoinna ti-su, katso kellonajat
Sisäänpääsy 17/14/8/0 €

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
Kaisaniemenranta 2, Helsinki
Avoinna ti-su, katso kellonajat
Sisäänpääsy 12/10/6/0 €

Lähde: Luomus

Back To Top