Skip to content

Geologi-lehti 1/2021 on ilmestynyt

Suomen Geologisen Seuran jäsenlehti Geologi on ilmestynyt vuodesta 1949. Lehti leviää ennen kaikkea SGS:n jäsenkunnan keskuuteen, mutta myös kirjastoihin ja harrastajille. Uusin Geologi 1/2021 on nyt vapaasti luettavissa verkossa.

Uusimmassa Geologissa sulfaattisaostumia ja ikiroutasoita

Uusimmassa Geologi-lehdessä Vesa Peuraniemi ja Tiina Eskola kuvaavat Suomessa harvinaisia saostumalla syntyneitä sulfaattimineraaleja Kiiminkiläisestä harjujaksosta ja Minna Väliranta et al. pohtivat ikiroutasoiden kohtaloa muuttuvassa maailmassa. Kari Kinnunen kirjoitti myös lämminhenkisen muistokirjoituksen viime vuonna edesmenneestä ”kivitohtori” Martti Lehtisestä, jonka viimeiseksi jäänyt kolumni Mineralia-lehdessä julkaistaan nyt myös Geologi-lehden muistokirjoituksen yhteydessä.

Koko sisältö lehden verkkoversiossa.

Back To Top