Skip to content

Professori Pekka Nurmelle Nordic Geoscientist 2020 –palkinto

GTK

Vuoden 2020 Nordic Geoscientist Award myönnettiin torstaina 11.1. professori Pekka Nurmelle tunnustuksena hänen pitkästä ja merkittävästä urastaan geologian alalla.

Professori Pekka Nurmelle myönnettiin Nordic Geoscientist 2020 -palkinto. Kuva: GTK

Pekka Nurmi työskenteli kolmenkymmenenviiden vuoden ajan eri tehtävissä GTK:ssa sekä professorina Helsingin yliopistossa. Palkintoperusteissa Nurmen ansioiksi mainittiin mm. laaja ja kattava julkaisutoiminta sekä hänen uraauurtava työ geotieteen ja geologisen yhteisön hyväksi.

Nordic Geoscientist Award myönnetään alan merkittävälle tutkijalle. Palkinto myönnetään kahden vuoden välein, ja sen valitsemisraatiin kuuluu pohjoismaisten geologisten järjestöjen puheenjohtajia sekä geologisten tutkimuskeskusten johtajia.

Back To Top