Skip to content

Geo.fi – kaiken geotiedon koti

GTK:n uutinen

Geo.fi on jokaisen geotietoa hakevan asiantuntijan tunnettu ja tärkeä tietolähde. Uudistimme palvelua ja sen sisältöä käyttäjiemme tarpeita kuunnellen.

Geo.fi:n sivuilta löytyvät keskitetysti ajantasaiset geologiset tietotuotteet. Sivuilla on mahdollista hakea, ladata, katsella tai ostaa esimerkiksi paikkatietotuotteita. Karttapalvelut tuovat käytettäväksi suuren määrän havainto- ja mittaustietoa sekä geologisia tulkintoja visuaalisessa muodossa. Rajapintapalveluiden kautta GTK:n aineistoja voi hyödyntää muiden palvelujen ja paikkatietosovellusten pohjana maksutta. Geo.fi:n palvelut on suunnattu ennen kaikkea geologian ammattilaisille ja asiantuntijoille. Yleisempää geologista tietoa on saatavissa GTK:n kansannäytetoiminnnan sivuilta.

Geotietoa tarjoava geo.fi on GTK:n suosituimpia sivustokokonaisuuksia. Geo.fi -kokonaisuuden uudistaminen helpottaa geotiedon verkkopalveluiden löydettävyyttä ja palvelee paremmin kaikkia käyttäjiä.

Tutustu geo.fi -palveluihin

Lisätietoja: GTK

Back To Top