Skip to content

Vastuullista kesäduunia ja arvokasta työkokemusta – GTK:lle kesäksi 34 korkeakouluharjoittelijaa

GTK:n uutinen. Kuva: Kesäharjoittelijoita kenttätöissä Kuortaneella, GTK.

Erinomaista palautetta aiemmilta vuosilta

GTK osallistuu jälleen Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Kampanjaan osallistumalla GTK on sitoutunut kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus. Aiempien vuosien erinomainen harjoittelijapalaute sekä hakijamäärän kasvu kertovat GTK:n onnistuneen näissä tavoitteissa.

”Onnistunut ja vastuullisesti hoidettu harjoittelujakso on meille kunnia-asia ja palvelee sekä harjoittelijan että työnantajan tarpeita. Kun harjoittelija kokee olonsa arvostetuksi ja saa kesästä irti kaiken mahdollisen opin, se hyödyttää myös meitä”, toteaa GTK:n HR-asiantuntija Suvi Sirainen.

Usein edellisen vuoden hyvien kokemusten siivittämänä GTK:lle haetaan harjoitteluun uudestaan. Lisäksi on huomionarvoista, että moni pitkän linjan GTK:lainen on aikoinaan aloittanut uransa kesäharjoittelijana ja päätynyt myöhemmin vakituiseen työsuhteeseen. Harjoittelijoissa on siis tulevaisuus.

GTK:n korkeakouluharjoittelijat jakavat kesän ajan kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa ja gtk.fi -sivustolla. Kurkkaa, mitä maastossa tapahtuu seuraamalla somessa aihetunnistetta #GTKpeople. Kesän 2021 korkeakouluharjoittelijoiden kuulumisia voit lukea täältä.

Lähde: GTK

Back To Top