Skip to content

Geologi-lehti 5/2021 ilmestynyt

Suomen Geologisen Seuran jäsenlehti Geologi on ilmestynyt vuodesta 1949. Lehti leviää ennen kaikkea SGS:n jäsenkunnan keskuuteen, mutta myös kirjastoihin ja harrastajille. Uusin Geologi 5/2021 on nyt vapaasti luettavissa verkossa.

Vuoden viides Geologi on omistettu Tutkitun tiedon teemavuodelle ja tarjoaa syväluotauksen geologian opiskeluun ja geologien työelämään

Millaista on olla geologian opiskelijana Islannissa kun tulivuori purkautuu? Millaista on osallistua geotieteiden olympialaisiin korona-aikana? Entä miten geologit sijoittuvat työelämässä ja minkälaisia tieteenalaan liittyviä ja muita taitoja työelämässä tarvitaan? Näihin vastaamisen lisäksi lehti esittelee geotieteen ja taiteen yhdistymistä IHME-projektissa ja seikkailee geologian tieteenalan uranuurtajan Sederholmin jalanjäljissä Lauhanvuori-Hämeenkangas Geoparkissa. Geologi-lehden numero 5/2021 on erityisesti omistettu Tutkitun tiedon teemavuodelle.

Koko sisältö lehden verkkoversiossa.

Back To Top