Skip to content

Geologi-lehti 2/2021 on ilmestynyt

Suomen Geologisen Seuran jäsenlehti Geologi on ilmestynyt vuodesta 1949. Lehti leviää ennen kaikkea SGS:n jäsenkunnan keskuuteen, mutta myös kirjastoihin ja harrastajille. Uusin Geologi 2/2021 on nyt vapaasti luettavissa verkossa.

Uusimmassa Geologissa koronavuoden kuulumisia ja geologian kohtaaminen taiteen kanssa

Uusimmassa Geologi-lehdessä on useita poikkeukselliseen pandemia-aikaan liittyviä artikkeleita – miten pandemia on vaikuttanut muun muassa geologian opetukseen, etätyöskentelyyn ja Geoparkien kävijämääriin. Ilmari Haapala kirjoitti lämminhenkisen muistokirjoituksen Atso Vormasta. Lopuksi Paterson et al. mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä artikkeli IHME Helsinki 2021 -teoksesta, jossa taide kohtaa geologian. Viimeksi mainitusta artikkelista on lehden verkkoversiossa myös englanninkielinen käännös.

Koko sisältö lehden verkkoversiossa.

Back To Top