Skip to content

Monilahjakkaat mineraalit -näyttely Tiedekeskus Tietomaassa 8.10.2020-30.9.2021

Näyttely esittelee metallien roolin jokapäiväisessä elämässämme ja kertoo metallien tarinan alkuräjähdyksestä nykypäivään. Modernin ajan mukavuudet kätkevät taakseen sen, että jatkuvasti kasvavat kaupungit ja yhteiskunnat ovat täysin riippuvaisia maaperämme tarjoamista mineraaliresursseista.

Näyttely on jaettu kolmeen osioon pääteemojen mukaan: Meidän planeettamme Maan historia, ihmisten ja Maan suhde menneisyydessä ja nykyään sekä miltä meidän maailmamme näyttää huomenna?

Näyttely “Monilahjakkaat mineraalit! Maan alta koteihin” on eurooppalainen projekti, jonka tarkoituksena on olla esillä eri museoissa ympäri Euroopan viiden vuoden ajan. Tämä 200 m2 näyttely on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille, mutta se tarjoaa uutta tietoa ja mielenkiintoista sisältöä kaikille.

Lisätietoja: Museo- ja tiedekeskus Luuppi

Back To Top