Skip to content

Geologi-lehti 4/2020 on ilmestynyt

Suomen Geologisen Seuran jäsenlehti Geologi on ilmestynyt vuodesta 1949. Lehti leviää ennen kaikkea SGS:n jäsenkunnan keskuuteen, mutta myös kirjastoihin ja harrastajille. Uusin Geologi 4/2020 on nyt vapaasti luettavissa verkossa.

Uusimmassa Geologissa:

Erään runokirjan matkassa (Satu Hietala)

Tartun yliopiston geologian laitoksen arkistoista löytyi vuonna 1965 julkaistu runokirja Varpusen viserryksiä, kirjoittajana Anna-Liisa Laitakari. Millaisia tarinoita runokirja paljastaa ja kuinka kirja liittyy geologiaan? Satu Hietalan artikkeli kertoo salapoliisityöstä runokirjan taustojen selvittämisestä.

Vuoden 2020 neljäs Geologi on täynnä historian havinaa. Lehti sisältää katsaukset viime vuonna pyöreitä täyttäneisiin Geologi- ja Bulletin-lehtiin sekä Saksittua-palstan.

Koko sisältö lehden verkkoversiossa.

Back To Top