Skip to content

Geologi-lehti 2/2020 on ilmestynyt

Suomen Geologisen Seuran jäsenlehti Geologi on ilmestynyt vuodesta 1949. Lehti leviää ennen kaikkea SGS:n jäsenkunnan keskuuteen, mutta myös kirjastoihin ja harrastajille. Uusin Geologi 2/2020 on nyt vapaasti luettavissa verkossa.

Uusimmassa Geologissa:

Kehäpäätelmiä (Jussi S. Heinonen, Emilia Koivisto, Sakari Väkevä, Elina Lehtonen ja Teemu Öhman)

Maapallon kehärakenne ja erilaisten kehien määritteleminen on yksinkertainena asia, vai onko? Tämä artikkeli käy läpi maapallon kehiä, tutkimushistoriaa niiden takana ja keskustelee esimerkiksi siitä, mikä on kivikehän määritelmä.

Vuoden 2020 toisessa Geologissa ruoditaan maapallon kehärakennetta ja päästään Geotalon ekskursiolle mukaan. Lehdestä löytyy lisäksi K. H. Renlundin säätiön tukipäätösten taustoitus.

Koko sisältö lehden verkkoversiossa.

Back To Top